Sila log masuk terlebih dahulu.

Sokonglah portal yang membina fikiran rakyat Malaysia

15 November 2021 06:00pm | Masa membaca: 4 minit
A
A
A
SHAH ALAM - Hari ini bermula langganan portal Sinar Premium yang menyampaikan laporan berita dan artikel yang lebih mendalam, berkualiti serta kritikal untuk pembaca.

Pengarang Berita Premium, Zamri Rambli berkata, pembaca boleh melanggan pakej yang disediakan bermula langganan sebulan bernilai RM6.90.

“Bagi langganan setahun, pakej yang disediakan bernilai RM66.20 di mana anda hanya membelanjakan 18 sen untuk melayari laporan yang akan mengajak anda berfikir daripada perspektif berbeza.

“Sokonglah portal berita kami yang dapat mengajak anda untuk membina fikiran yang berkualiti,” katanya.Dengan tagline Eksklusif dan Kritis, portal baharu yang dilancarkan pada 31 Julai lalu, menyampaikan laporan berita dan artikel yang lebih mendalam, berkualiti serta kritikal kepada rakyat Malaysia.

Sejak dilancarkan, pembaca meraih manfaat secara percuma bagi melayari semua isi kandungan Sinar Premium dengan cara mendaftar guna e-mel atau Facebook.

Zamri berkata, pembaca yang ingin mengetahui pakej langganan yang ditawarkan boleh melayari portal Sinar Premium di https://premium.sinarharian.com.my.

“Pembaca akan menikmati berita terkini seawal 6 pagi yang boleh diakses melalui semua jenis peranti tanpa had, pembaharuan automatik dan akses percuma kepada e-Paper Sinar Harian untuk 30 hari,” katanya.
Disyorkan artikel berkaitan ini:


Pakej yang disediakan adalah langganan tiga bulan berharga RM18.60; pakej enam bulan (RM35.00); dan setahun (RM66.20).

Langganan korporat pula akan menikmati pelbagai inisiatif tambahan manakala golongan pelajar dan pengajar akan mendapat potongan sebanyak 50 peratus daripada harga asal pakej langganan.
Artikel Berkaitan
Terkini
  1. PAC tidak dapat maklumat pendedahan Rafizi
  2. Malaysia tak layak bina kapal secanggih LCS
  3. Rayuan terakhir Najib berjalan seperti biasa
  4. Projek ‘kereta terbang’ tidak guna duit rakyat
  5. Metana bukan sebarang gas